close
ს საინტერესოა

NYT: ხინკალი თეფშზე წვეთის დაუღვრელად უნდა მიირთვათ

pjimage

The New York Times-მა აშშ-ში მდებარე ქართული რესტორნის შესახებ სტატია გამოაქვეყნა. სტატიის ავტორი მარიან ბული ქართული ტრადიციული კერძების შესახებ ვრცლად წერს და მკითხველს მათი მირთმევის წესებსაც აცნობს.

„თქვენ ხინკალი თეფშზე წვეთის დაუღვრელად უნდა მიირთვათ“, – წერს ჟურნალისტი. სტატიაში ასევე საუბარია იმერული და აჭარული ხაჭაპურის, ბადრიჯნის ფხალის, გუდის ყველის, შქმერულისა და ჩანახის მომზადების წესებზე.

შენობის ინტერიერი ფიროსმანის ნახატებით არის გაფორმებული. რესტორანი ბრუკლინში 2001 წელს გაიხსნა.

მასალის გამოყენების პირობები

კომენტარი

admin2

The author admin2

error: Content is protected !!